"Доверете се на българското" този път в ЦУМ

Изложението ще е на разположение на гражданите до 13 октомври в изложбената зала на ЦУМ

"Доверете се на българското" този път в ЦУМ | StandartNews.com

От днес до 13 октомври за 16-ти път ще се проведе изложението "Доверете се на българското". То ще е разположено в изложбената зала на ЦУМ, предаде БГНЕС.

Над 35 фирми производители, търговци, предприемачи, предлагащи български продукти в областите храни, напитки, козметика, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита, техника и др. ще вземат участие в тазгодишното изложение. Близо 80 % от изложителите са малки фирми като най-много са занимаващите се с козметика, конфекция, трикотажни и кожени изделия, храни и напитки.

Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци, представя фирмата и продуктите й, както и предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

По време на изложението потребителите ще могат да се сдобият с разнообразни български стоки. Ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон на атрактивни цени. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа. На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари. За поредна година на изложението ще има и фирми, предлагащи дрехи и аксесоари за деца.

Посетителите ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Kозметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa ще предложат нови продукти по време на изложението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай