Дайкин е еталонът за климатична техника

Моделите на марката осигуряват отлична производителност и се характеризират с невероятно качество и издръжливост

Дайкин е еталонът за климатична техника | StandartNews.com

Сред богатия избор от модели и марки климатични устройства, всеки от които отличаващ се с уникалните си преимущества, климатиците на японската Daikin заемат особено голям пазарен дял. За високото качество и ефективност на климатиците говорят хилядите доволни потребители на марката в световен мащаб. Daikin е предпочитан избор за климатизацията на жилища, офиси, търговски площи и много други.

Да осигури високо качество на конкурентна пазарна цена превръща японския лидер Daikin в еталон за производството на климатична техника. Моделите на марката осигуряват отлична производителност и се характеризират с невероятно качество и издръжливост.

Снимка: pexels.com

Защо Daikin се превръща в еталон за климатична техника в световен мащаб?

Daikin има водещо значение за развитието на климатичната индустрия

Освен световно познат бранд за производство на климатични устройства и системи в тази област, Daikin се нарежда сред пионерите в индустрията с производство на хладилна техника. Японската компания придобива редица патенти, а иновативните технологични решения, които прилага в работата си, я превръща във фактор с водещо значение в световната климатична индустрия.

Daikin е вторият по големина производител на климатици в света

За нуждите на бизнеса или на отделното домакинство - Daikin предлага високоефективни решения за всеки. Марката продължава да печели доверието на потребители по целия свят с цялостното си производство в областта на климатизацията.

Климатиците Daikin гарантират дълъг експлоатационен живот

Висококачествената конструкция на модулите, наред с устойчивите технологични решения, които производителят интегрира в уредите си, им гарантират отлична здравина. Преди да бъдат пуснати на пазара, климатиците на марката преминават редица тестове, за да се гарантира тяхната устойчивост и да се минимизира рискът от последващи повреди. Това ги прави подходящ избор в търсенето на дългосрочни и качествени решения за климатизирането на помещения от всякакъв тип.

Daikin - носител на редица награди

Компанията, създадена в Япония, а впоследствие придобила заводи в няколко държави по света, е носител на редица индсутриални награди. Тази слава, подплатена с качествено производство, утвърждава Daikin като една от най-надеждните марки климатици на световния пазар.

Daikin е синоним на висока енергийна ефективност

За изграждането му като еталон в областта на климатичната индустрия важно значение имат високата енергийна ефективност, с които се отличават моделите на марката. Този фактор значително повишава и нейните продажби. Всички марки климатици днес, претендиращи за висок клас продукти, се стремят да предложат максимална работна ефективност при минимум разходи за електричество. Daikin моделите са сред първите, които прилагат иновативни производствени технологии за осигуряване на отлично охлаждане и/или затопляне при консумация на възможно най-малко количество енергия. Сравнен по този показател с други марки и модели климатици, Daikin определено остава лидер.

Защо да се доверите на климатик  Daikin?

В общи линии обобщихме факторите, които определят марката като една от най-предпочитаните на пазара. Ако все пак не сме успели да ви убедим в предимствата на Daikin климатиците, тук ви представяме 5 причини защо си струва да им се доверите.

Пазарен лидер

По редица причини, които в частност споделихме по-горе, Daikin се превръща в марка номер едно, предпочитана от широк кръг потребители заради съвременните техники и технологии в производството на климатични системи. С оглед на това да минимизира неблагоприятното въздействие от дейността си върху природата при производството и последващата експлоатация, Daikin въвежда редица подобрения.

Антибактериални функции, без неприятни миризми

Наред с климатичния комфорт, който поддържат климатиците в помещението, Daikin са известни и със своите функции за  предотвратяване разпространението на бактерии във въздуха. С употребата на климатик Daikin от висок клас можете да бъдете сигурни, че въздухът в помещението е напълно безопасен както за децата, така и за възрастните. Впечатляващи са и функциите на системата да предотвратява навлизането на неприятни миризми и изпарения отвън.

Нива на шум, които по никакъв начин не влияят върху комфорта ви

Независимо дали ще е в режим на охлаждане, или на затопляне, Daikin климатиците ви гарантират ниски нива на шум по време на работа. В който и режим на работа да е климатикът ви, можете да се насладите на качествен сън или почивка, без да изпитате какъвто и да било дискомфорт. Според редица изследвания, проведени с няколко модела на марката, Daikin климатиците издават до 22db шум. Практически, той може да бъде сравнен със звука, който издават листата при лек полъх.

Снимка: termos.bg

Ефективност

Моделите на марката са проектирани по начин, който им позволява да променят и регулират температурата си спрямо зададената от човека и постигнатата в помещението. Тази технология използват всички съвременни климатични устройства, с тази разлика че Daikin са едни от първите, които въвеждат и усъвършенстват тази технология.

Богат избор от климатични решения

Широката гама от модели на марката гарантират на потребителите възможност да изберат най-правилния за тях продукт по отношение на цена, размери, работна ефективност, тип монтаж, мощност и други. В заключение можем да кажем, че еталонът за климатична техника Daikin може да ви предложи климатично устройство за индивидуалните ви нужди, независимо в какъв диапазон се простират. Искате да си осигурите топъл и уютен дом или отлично климатизиран офис - Daikin може да ви предложи идеалното решение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай