Credissimo вече в WhatsApp, Facebook Messenger и Viber

Компанията вече поддържа всички най-разпространени чат платформи в България

Credissimo вече в WhatsApp, Facebook Messenger и Viber | StandartNews.com

През последното десетилетие станахме свидетели на глобална промяна в начина, по който общуваме един с друг. Социалните мрежи, чат приложенията, интерактивните уеб сайтове - всички те бързо станаха неизменна част от ежедневието ни. А изолацията тази пролет постави началото на поредната трансформация в комуникацията и взаимодействието между бизнеса и потребителите. Тенденцията в световен мащаб е към все по-масова дигитализация и по-силно присъствие в различни дигитални канали с цел повишаване на ефективността на комуникацията.

На прогресивното развитие на глобалната комуникация се основава и моделът, на който Credissimo се гради от самото създаване на компанията. Заявяването на заем става изцяло онлайн - бързо, сигурно, без опашки и излишно губене на време. Всеки потребител, който иска да се възползва от услугите на компанията, може да го направи по възможно най-удобния начин, навсякъде и по всяко време.

Като лидер в сектора за бързи кредити, Credissimo се стреми да развива услугите си и винаги да предлага иновации, в полза на клиентите. По време на извънредна ситуация, ефективността на комуникацията е ключов приоритет. А доверието на потребителите е определящ фактор за това доколко дадена компания ще успее да се адаптира към новата реалност. С цел да отговори в максимална степен на нуждите и очакванията на потребителите,Credissimo добавя нови канали за бърза комуникация с клиентите си. Компанията вече поддържа всички най-разпространени чат платформи в България, с което за пореден път задава тенденциите в сектора. По данни от 2019 г., най-популярните приложения за разговор в световен план са: Whatsapp с 1,6 милиарда активни потребители и Facebook Messenger с 1,3 милиарда активни потребители. Viber пък влиза в класацията с 1,095 милиарда регистрирани потребители.

На родна територия най-сваляните приложения за потребителите на IOS и Android продукти също са: Facebook Messenger, Viber и WhatsApp. Водена от желанието да осигури бързина и удобство на потребителите си, Credissimo дава възможност на клиентите да се възползват от услугите на компанията, използвайки платформите на топ 3 от най-популярните апликации в България:

  • Viber;
  • Facebook Messenger;
  • WhatsApp.

На сайта credissimo.bg, компанията предлага и лайв чат опция, през която потребителят може също да комуникира директно и лесно да получи необходимата му информация.

Всички начини, по които можеш да се свържеш с Credissimo, са описани подробно на: https://credissimo.bg/contacts.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай