Български производител продава по 100 шампоана на час

Продуктите на компанията държат челна позиция по продажби не само в България, но и в други държави от Балканския полуостров

Български производител продава по 100 шампоана на час | StandartNews.com
  • Продуктите на бранда Здраве Актив, произвеждан от Арома, са едни от най-обичаните от българските потребители

Арома Козметикс продава по над 100 шампоана Здраве Актив на всеки час. Брандът е създаден преди 10 години, за да помогне на потребителите в борбата с пърхота, косопада и други дерматологични проблеми. Днес серията шампоани разполага с богато портфолио от 10 различни вида, всеки насочен към различен проблем на скалпа или косата.

За последното десетилетие Здраве Актив успя да се наложи като една от най-обичаните български марки за грижа за косата. Продуктите от серията държат челна позиция по продажби не само в България, но и други държави от Балканския полуостров, въпреки силната пазарна конкуренция от страна на голям брой чуждестранни марки. Здраве Актив не само се представя успешно в съревнование с големите международни концерни, но марката е изградила и наложила свой отличим стил и характер. Всеки от шампоаните на Здраве Актив има своя лична мисия в борбата срещу различни проблеми, свързани с грижата за косата и кожата на главата. Един от най-продаваните шампоани е Здраве Актив с хинин, който е ефективно решение в битката срещу косопада и пърхота. Шампоанът Здраве Актив с хума пък е високо ценен от потребителите, тъй като помага срещу мазен скалп със своите дълбокопочистващи съставки.

„В Арома Козметикс работим за това, българските продукти да бъдат толкова качествени и ефективни, колкото и чуждестранните, а защо не и повече. Винаги сме се старали нашите иновации да бъдат с безкомпромисно качество, съчетано с добра цена и лоялно отношение към клиентите ни. Говорейки за качество и надеждност, с радост можем да заявим, че всеки от шампоаните в портфолиото на Здраве Актив е на 100% ефективен срещу пърхот. Днес сме устремени да предлагаме все по-добри продукти за нашите клиенти и да ги изненадваме с нови такива, съобразено с техните нужди и обратна връзка“, сподели Александър Трифонов, бранд мениджър в Арома Козметикс.

Освен серията за грижа за косата, брандът Здраве предлага още серията Здраве Форте, Здраве Акне Стоп, Здраве Бебе Био – екосертифицираната марка на най-високо ниво ОРГАНИК и разбира се универсалните кремове Здраве. Последната серия е широкоизвестна със запомнящото се малко синьо бурканче, любимо на поколения българи. Добре познатият крем е един от най-емблематичните български продукти и лесно може да бъде намерен във всяко домакинство. Кремчето се продава със скорост от 4 бурканчета на минута или повече от 240 на час. Освен него в портфолиото на универсалните кремове Здраве са добавени и още няколко много успешни разновидности, всеки побеждаващ различен кожен проблем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай