BILLA отвори първия си магазин в Пирдоп в модерен търговски център

Веригата инвестира в обекта над 1 900 000 лв. и създава 30 нови работни места

BILLA отвори първия си магазин в Пирдоп в модерен търговски център | StandartNews.com
  • Веригата инвестира в обекта над 1 900 000 лв. и създава 30 нови работни места

Днес, 20 декември, BILLA България отвори своя първи магазин в Пирдоп, в модерния търговски център „Ритейл Парк Средногорие“. Той е разположен на ключова локация – в непосредствена близост до входа на града, на улица „Цар Освободител“. Местоположението е избрано така, че да осигури видимост и лесен достъп както на жителите и гостите на Пирдоп, така и за живущите в населените места в околността, сред които Златица и Челопеч. Общият размер на инвестицията надхвърля 1 900 000 лв. и обезпечава изграждането на обекта, дигитални нововъведения и модерно оборудване, в унисон с най-високите екологични стандарти. С откриването на своя 140-ти магазин, веригата разкрива 30 нови работни места, в подкрепа на развитието на Пирдоп и региона.

Новият обект предлага изобилие от над 8800 артикула, сред които: свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата на BILLA Градини, прясно месо от родни производители с бранда „Българска ферма“ и други добре познати собствени марки на търговската верига – Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA Bio. Филиалът съчетава концепцията за богато разнообразие от висококачествени продукти на достъпна цена с осигуряването на максимално удобство за потребителите с просторни зали за пазаруване.

Магазинът предоставя възможност за самостоятелно маркиране и заплащане на покупките в касова зона на 4 бр. каси за самообслужване. В допълнение към бързината и комфорта, които те осигуряват, иновативното решение съдейства за спазването на необходимата дистанция и всички мерки за безопасно пазаруване. Върху всички рафтове в обекта са поставени електронни етикети, които предоставят пълна информация за производителя, произхода, грамажа и цената на артикулите. Енергоспестяващите решения са неизменна част от съвременното оборудване. Те включват най-висок клас хладилни витрини и LED осветление. Освен че подобряват потребителското преживяване, го правят и по-природосъобразно.

„Стратегията ни да навлизаме в малки и средни населени места, днес ни събира в Пирдоп за откриването на нашия 140-ти обект, а младият и мотивиран екип е най-силното доказателство за смисъла на тази стратегия, която превръща BILLA не само в достъпно място за пазаруване за повече българи, но и в надежден работодател и партньор на местните общности“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България по повод откриването на обекта.

Посетителите на филиала ще имат възможност да се възползват и от ексклузивни предложения, част от специалната брошура, с която BILLA отбелязва откриването на обекта. Тя допълва коледните каталози, които ще съдействат на потребителите да подготвят подобаващо семейната трапеза и подаръците за своите близки, в навечерието на предстоящите празници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай