BILLA открива нов търговски обект в Петрич

Компанията инвестира 1.4 млн. в модерна атмосфера и дигитални решения

BILLA открива нов търговски обект в Петрич | StandartNews.com
  • Инвестиция от 1.4 млн. обезпечава модерната атмосфера за пазаруване и дигиталните нововъведения в „BILLA Петрич“

На 30 септември 2021 г. в град Петрич официално ще отвори врати за клиенти нов BILLA магазин, разположен на ул. „Връх китка“ №2А. Това е поредният обект на търговката верига, който получава специално собствено име - „BILLA Петрич“. Той ще предложи на потребителите функционална среда за удобно пазаруване, богато продуктово портфолио от 7 300 артикула с високо качество на достъпна цена, сред които свежи български плодове и зеленчуци от BILLA Градини, прясно българско месо с марка „Българска ферма“, любими стоки от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium и др. Общият размер на инвестициите е 1,4 млн. лв., които обезпечават съвременното техническо оборудване, интериорното и екстериорно изграждане на търговския обект, както и дигитални нововъведения.

Магазинът paзпoлaгa c 640 кв. м. тъpгoвcĸaта зала и пapĸинг с 20 мecтa. В „BILLA Петрич“ потребителите ще открият 3 каси на самообслужване. Тази система за пазаруване предлага на клиентите възможност сами да сканират, организират, опаковат и плащат своите покупки, докато спазват на необходимата социална дистанция. Добре познатите традиционни етикети ще бъдат заменени от дигитални. Върху електронен дисплей са изписани името на даден продукт, производител, грамаж и цена.

Филиалът e изгpaдeн cпopeд нoвaтa ĸoнцeпция нa ĸoмпaниятa зa мaĸcимaлнo yдoбcтвo нa пoтpeбитeлитe, пo-дoбpa paбoтнa cpeдa, повишаване на енергийната ефективност, с грижа за околната среда и нейните ресурси.

„Иновации и дигитализация са основен приоритет на BILLA България. Непрекъснато се учим да бъдем по-гъвкави и адаптивни, като се грижим изцяло за комфорта на нашите клиенти и служители. Добавяме успешни практики, които вече показват своите резултати с получените признания в редица конкурси. Последното ни отличие oт Career Show Awards 2021, което ни постави на призово трето място сред най-добрите работодатели в FMCG сектора и отличи с първо място стратегията ни за управление на кризи по отношение на работата в пандемична ситуация, са доказателства, че хората са сърцето на BILLA България“, сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Специална брошура с промоционални предложения по повод откриването на новия обект в Петрич ще зарадва клиентите на търговската верига с възможност да пестят средства, пазарувайки любимите си стоки на промоционални цени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай