А1 започва да предлага смартфона Lenovo A6 Note

Моделът идва с общо три камери, елегантен дизайн, мощна батерия и голям дисплей

А1 започва да предлага смартфона Lenovo A6 Note | StandartNews.com
  • Моделът идва с общо три камери, елегантен дизайн, мощна батерия и голям дисплей

Новият смартфон Lenovo A6 Note вече е наличен в търговската мрежа на А1. Моделът може да бъде закупен в магазините на телекома или онлайн на a1.bg за 1,99 лева на месец или за 29,99 лева в брой с план A1 One Unlimited 5XL.

Lenovo A6 Note притежава изчистен и елегантен дизайн, следвайки тенденциите на пазара. Дисплеят е с големина от 6.09 инча, със съотношение на страните от 19.5:9. Екранът е IPS LCD с HD+ резолюция, като спрямо екрана той заема 88% от корпуса на устройството. В горната част на дисплея се намира минималистичен отвор с капковидно изрязване, като в него е разположена 5 MP селфи камера. Тя разполага с функции, поддържани от изкуствен интелект, сред които е режимът AI Beauty.

Двойната камера, разположена на задния панел, включва 13 MP (f/2.0) основен сензор, който заснема изображения с добри детайли, контраст и светлина. Втората камера представлява 2 MP (f/2.4) сензор за дълбочина, като с нейна помощ се добавя „боке” ефект към изображенията. Задната камера разполага с AI функции, поддръжка на HDR технология, режими за снимане на панорамни и портретни изображения, автофокус и режим за заснемане на видео във FHD резолюция с до 30 кадъра в секунда.

Lenovo A6 Note включва още осемядрен процесор Mediatek MT6762 Helio P22, изграден по 12-нанометрова архитектура и 3 GB оперативна памет. Функциите с изкуствен интелект, които чипсетът предоставя, оптимизират процесите и спомагат за енергийната ефективност на смартфона. Хардуерът се допълва от памет за съхранение от 32 GB, както и PowerVR GE8320 графичен процесор, осигуряващ по-гладко гледане на видео и играене на игри. Паметта за съхранение може да се увеличи с microSD карта до 256 GB. Тя може да се постави в един от трите слота, с които моделът разполага.

A6 Note е оборудван с голяма батерия с капацитет от 4 000 mAh, с функция за бързо зареждане с до 10 W. Според производителя тя осигурява достатъчен заряд за двудневна работа само с едно зареждане. Смартфонът притежава функция за лицево разпознаване и сензор за пръстови отпечатъци, който е разположен на задния панел на модела. Lenovo A6 Note работи с операционна система Android 9 Pie, която предоставя редица функции за персонализация и удобство в полза на потребителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай