А1 със специални предложения за любителите на Xiaomi

Всеки закупил смартфон на марката от телекома ще получи ваучер за 50% отстъпка

А1 със специални предложения за любителите на Xiaomi | StandartNews.com

От 01 до 28 февруари всички, закупили Xiaomi Mi 10T или Mi 10T Pro, могат да използват намалението за смарт прахосмукачка или пречиствател на въздуха.

А1 стартира нова промоционална кампания, от която могат да се възползват всички любители на Xiaomi. От днес до края на февруари всички, закупили флагманите Xiaomi Mi 10T или Xiaomi Mi 10T Pro, ще получат ваучер с 50% намаление за покупка на смарт прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro или пречиствател на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier Pro. Няма значение дали покупката на смартфона е направена през магазин на телекома, или онлайн от A1.bg.

Двете устройства от Mi 10T серията са сред флагманите за 2020 година на производителя и се отличават с характерното за Xiaomi отлично съотношение между цена и качество. Xiaomi Mi 10T Pro има забележителна камера с 108-мегапикселов обектив и възможност за заснемане на кадри в 8К качество. Xiaomi Mi 10T от друга страна залага на достъпната цена и практичен избор за потребители, които търсят устройство в средния клас. И двата модела са съвместими с 5G мрежата на А1, което ще стане особено важно през 2021 година, тъй като телекомът усилено работи за разширяването на нейното покритие.

При покупка на един от тези смартфони в магазин на телекома или онлайн на A1.bg клиентите ще получат ваучер за 50% намаление от двата електроуреда на Xiaomi. Използването на ваучера е възможно само онлайн, при стартиране на поръчка през А1.bg. Всеки ваучер има уникален за клиента код, който трябва да бъде въведен в полето „Промо код“ на първата стъпка от онлайн поръчката. Когато това бъде изпълнено успешно, съответният потребител ще може да продължи напред с поръчката на 50% по-ниска цена. Важно е да се уточни, че ваучерите се получават до 28 февруари и могат да бъдат използвани най-късно до 31 март или до изчерпване на количествата от двата електроуреда.

Прахосмукачката Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro e способна да отмени сериозна част от домакинската работа в почистването. Със своята кръгла форма тя може да достигне до повечето места в дома, а наборът от 12 вида сензори ѝ позволява да си състави карта на жилището, както и да прецени дали определена площ е почистена добре. Смукателната мощност на Vacuum-Mop Pro е 2100 Pa, което е достатъчно, за да се справи дори със силно запрашени повърхности. В същото време тя е тиха и не пречи на обитателите на дома.

Най-хубавото обаче е, че не е необходимо някой да е вкъщи, за да може Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro да работи. Електроуредите на Xiaomi могат да бъдат управлявани от смартфон с помощта на приложението Mi Home. Така всеки потребител може да планира почистванията за времето, в което е извън дома си. Стандартната цена на прахосмукачката е 699 лева, а с ваучер за 50% тя става 349,50 лева.

Пречиствателят на въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro е друг уред, който може да бъде управляван дистанционно с приложението Мi Home. Освен да бъде включван и изключван дистанционно, той може да информира собствениците си за качеството на въздуха в реално време. Няма проблем да работи, когато няма никой в жилището, но няма причина да бъде спиран през останалото време. Xiaomi Mi Air Purifier Pro е толкова тих, че дори може да бъде поставен в спалня и няма да пречи на съня на обитателите на дома.

Трябва да се има предвид, че този уред е подходящ за помещения с размери между 35 и 60 квадратни метра. Стандартната му цена е 499 лева, но закупилите един от двата смартфона Xiaomi от А1 през февруари могат да го получат за 249,50 лева.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай