А1 пуска новия Huawei P40 Pro плюс смарт часовник

Любителите на фотографията ще бъдат приятно изненадани от нововъведенията на новото бижу в P серията на Huawei

А1 пуска новия Huawei P40 Pro плюс смарт часовник | StandartNews.com
  • Любителите на фотографията ще бъдат приятно изненадани от нововъведенията на новото бижу в P серията на Huawei

Въпреки продължаващото извънредно положение, портфолиото с устройства на А1 се разшири с новия Huawei P40 Pro. Дори и в условията на задължително спазване на физическа дистанция, всеки може да закупи ново устройство от онлайн магазина на А1.bg. Смартфонът се предлагат и с тарифен план от А1, а доставката му е безплатна за цялата страна. Куриерските фирми спазват високи стандартни за хигиена и дезинфекция, за да не допуснат никакво разпространение на опасния коронавирус.

Затова всеки, който иска да се сдобие с нов смартфон, няма причини да го отлага. Huawei P40 Pro e създаден, за да зарадва любителите на фотографията. Сякаш тематично за времето на карантина той идва с двойна селфи камера, гарантираща страхотно качество както за снимки, така и за видео разговори. 32-мегапиксела + сензор за дълбочина доскоро се приемаха за солидни характеристики на основна камера, но именно това е нещото, което се открива на лицето на Huawei P40 Pro.

Закупилите това устройство имат още една причина да чакат края на мерките за социална изолация с особено нетърпение, защото основната камера на P40 Pro е създадена, за да попие всеки детайл от заобикалящия ни свят. Тя има три обектива, разполагащи със съответно 50, 40 и 12-мегапиксела, които са подпомогнати от 3D сензор.

Сред другите отличителни характеристики на P40 Pro е и мощният му процесор - осемядреният HUAWEI Kirin 990 5G. И да, 5G oзначава, че устройството е съвместимо и с мрежите от пето поколение. Благодарение на 7nm+ EUV технологията и иновативните архитектури на централния процесор, Huawei P40 Pro постига висока ефективност и гладка производителност. Иновативната архитектура на централния процесор осигурява висока енергийна ефективност, a механизмът за интелигентно разпределение на ресурсите оползотворява по-добре батерията.

Устройството ще се продава в комплект със смарт часовника на Huawei – Watch GT 2. Той е практично и удобно решение за всички любители на високите технологии за моментите, когато са на път или спортуват. Той е много повече от обикновен часовник - с него могат да се приемат телефонни обаждания, както и да се браузва в интернет. Снабден е с редица практични джаджи - жироскоп, магнитомер, оптичен сензор за измерване на пулса, сензор за въздушно налягане и още много.

Комплектът е наличен както на А1.bg, така и в магазинната мрежа на телекома в страната. За да предпазите себе си и близките си обаче, А1 препоръчва използването на онлайн магазина на А1.bg. Там Huawei P40 Pro, заедно с Watch GT 2, може да бъде закупен за 1 359,98 лева в брой или за 62,99 лева на месец с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. Независимо от това кой тарифен план ще изберат, закупилите устройството ще получат и 50GB безплатно пространство в Huawei Cloud за период от 12 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай