A1 пуска FIFA 20 с PS 4 Pro 1ТВ и PS 4 Slim 1ТВ

14-дневен PS Plus абонамент и FIFA ULTIMATE TEAM пакет са бонус към двата комплекта

A1 пуска FIFA 20 с PS 4 Pro 1ТВ и PS 4 Slim 1ТВ | StandartNews.com

Тази седмица A1 ще зарадва геймърите с продажби на новата игра FIFA 20 в комплект с последните конзоли на Sony – PlayStation 4 Pro и PlayStation 4 Slim. Последната версия на хитовата игра на производителя EA SPORTS ще предложи на геймърите още по-реалистично изживяване и ще засили контрола им по време на игра. Допълнителна новина за феновете на FIFA e, че двата комплекта включват 14-дневен PS Plus абонамент, както и FIFA ULTIMATE TEAM пакет - най-популярният режим в играта за създаване на звездни отбори.

Почитателите на играта имат възможност да закупят FIFA 20 в комплект с PlayStation 4 Pro 1TB на цена 659,99 лв. в брой или 31,99 лв./мес. при подписване или нова активация на двоен пакет телевизия и домашен интернет А1 Премиум 200. Със същия план цената на PlayStation 4 Slim 1ТB + FIFA 20 и втори безжичен контролер DualShock 4 към комплекта е 549,99 лв. в брой или 26,99 лв./мес.

Интересна новост във FIFA 20 e режимът VOLTA FOOTBALL, който ще позволи на геймърите да изживеят и много по-суровата форма на футбола – уличната. VOLTA FOOTBALL ги отвежда до улични терени из целия свят, а новата игрална система - включително опростени движения и умения – ги доближава до автентичната култура и креативност на уличния футбол.

Новата преработена система дава и още по-добра пространствена ориентация. Освен в реалистична среда, почитателите на FIFA ще се състезават и с много по-автентична топка - FIFA 20 въвежда нови траектории на топката при изстрел, по-реалистично взаимодействие и фалциране, както и отскачане, което се доближава до това при реална игра на футбол.

С PlayStation 4 Pro, най-мощната конзола на Sony излизала досега, играта оживява с вълнуваща картина и кристално ясни детайли. Тя разполага с вградена памет от 1ТВ и работи с по-бърз процесор – х86-64 AMD „Jaguar” с осем ядра и с по-мощен графичен чип, осигуряващ изчислителна мощ от 4.2 терафлопа, или два пъти повече в сравнение с PS4. PlayStation 4 Slim също предлага висока производителност в много по-компактен дизайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай