А1 продава новия Samsung Galaxy A41

Като част от А-серията на Samsung, Galaxy A41 се позиционира в средния клас, търсейки баланса между качество и цена

А1 продава новия Samsung Galaxy A41 | StandartNews.com

Като част от А-серията на Samsung, Galaxy A41 се позиционира в средния клас, търсейки баланса между качество и цена

A1 обяви началото на продажбите на ново атрактивно устройство от Samsung. Samsung Galaxy A41, подобно на останалите устройства от А-серията на южнокорейския производител, акцентира на доброто съотношение на цената спрямо качеството. Смартфонът е наличен в магазините на А1 и онлайн на А1.bg. Той се явява като своеобразно продължение на модела Samsung Galaxy A40, който А1 също предложи на своите потребители. В актуалния модел на Samsung обаче се наблюдават редица подобрения, които го отличават значително.

Първото нещо, което ще направи впечатление, са размерите на устройството. Неговият 6,1-инчов дисплей е по-голям от този на предшественика му. Разбира се, той продължава да използва най-съвременната технология sAMOLED, благодарение на което предлага наситени цветове и добър контраст във Full HD+ качество.

Може би най-забележителното подобрение обаче е новото за A-серията на Samsung разпределение на сензорите на основната камера. В Samsung Galaxy A41 те са общо 3 на брой, разпределени на принципа: 48 MP (широкоъгълен сензор), 8 MP (ултраширокоъгълен сензор), 5 MP (сензор за фокус на живо). Любителите на селфитата ще се радват да научат, че това устройство има и прецизна 25-мегапикселова предна камера. С помощта на всичко това, закупилите този Samsung ще си гарантират часове забавления с новата си придобивка.

Прави впечатление и издръжливата батерия на устройството. Тя притежава капацитет от солидните 3500 mAh, като поддържа и функция за бързо зареждане. Бързо е и сканирането на пръстовия отпечатък, тъй като сензорът на този модел е вграден в дисплея на устройството. Във вътрешността му е скрит още 8-ядрен процесор MediaTek MT6768.

По отношение на паметта Galaxy A41 също има какво да предложи. Общото място за съхранение е от 64GB, а оперативната памет – 4GB. Това обаче е само част от цялата история, тъй като паметта на този смартфон може лесно да бъде разширена със закупуването на microSD карта. При това положение допълнителната памет може да достигне до завидните 512 GB.

Възможността за разширяване на паметта на Samsung Galaxy A41 е особено важна новина за любителите на видеоигрите. Това устройство може да се похвали с Game Booster – функция, базирана на изкуствен интелект, за подобряване на представянето на процесора при играене на игри. За страхотното гейминг преживяване помага и технологията Frame Booster. Тя отговаря за графичните изображения, като допълва пропуснатото с виртуални изображения между кадрите. Резултатът от тези две неща са графика във високо качество и игри без засечки.

Цената на Samsung Galaxy A41 започва от 11,99 лева на месец или 219,99 лева в брой, в случай че бъде закупен с тарифен план A1 One Unlimited 5XL.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай