A1 дава бонус интернет при покупка на нов Samsung Galaxy S20 FE

От новата промоция могат да се възползват както настоящи, така и нови клиенти

A1 дава бонус интернет при покупка на нов Samsung Galaxy S20 FE | StandartNews.com

Samsung Galaxy S20 FE – специалното допълнение на S20 серията на Samsung - идва с приятна изненада за тези, които го закупят от А1 в периода от 22 октомври до 30 ноември. При покупка в комбинация с тарифен план от А1, към него се добавят по 30 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост за три месеца, в допълнение на предвидените в плана мегабайти. След края на промоционалния тримесечен период, мегабайтите по договора се запазват, спрямо обема, включен в съответния план.

От новата промоция на А1 могат да се възползват както настоящи клиенти на телекома, които преподпишат договора си за мобилни услуги, така и нови клиенти, които тепърва започват да използват услугите на компанията. Предложението важи за физически лица, а мегабайтите се активират само за номера, за който е сключен новият договор с тарифен план от А1.

Продажбите на Samsung Galaxy S20 FE започнаха в началото на октомври, като от Samsung го определиха като своя отговор на продължаващата пандемия от COVID-19 и икономическите трудности, които тя създава за потребителите. Целта на Samsung Galaxy S20 Fen Edition е да предостави на любителите на бранда Samsung възможност да използват устройство с характеристиките на флагманската S20 серия, което същевременно може да бъде закупено на по-достъпна цена.

Неслучайно наречен „версия за фенове“, S20 FE използва добре познатия изчистен дизайн на серията в съчетание с отличен дисплей, камера с изкуствен интелект, модерен процесор и батерия, която издържа цял ден с едно зареждане. Говорейки за батерията, трябва да споменем, че при покупка от А1, Samsung Galaxy S20 FE идва в комплект и с външна батерия ttec PowerCard 5000 mAh. Капацитетът ѝ е достатъчно голям, за да позволи зареждането на смартфона до 100%.

Сред другите ключови характеристики на Samsung Galaxy S20 FE са 6,5-инчовия Super AMOLED 2X дисплей с резолюция 1080х2400 пиксела. Основната камера е тройна и включва 12МР основен сензор с оптична стабилизация, Dual Pixel автофокус и бленда F1.8, 12МР (F2.2) с ултраширокоъгълна леща и 8МР телефото камера с 3х оптично приближение, OIS и 30х хибридно приближение.

Въпреки по-ниската си цена – S20 FЕ не прави компромиси с качеството в ключови технически характеристики за потребителите на смартфони. Към момента устройството може да бъде закупено на изплащане от А1 на цени, започващи от 32,99 лева на месец в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. При покупка в брой със същия план цената му ще бъде 699,99 лева, а и в двата случая промоционалните 30 000 МВ се активират в рамките на 48 часа след подписване на договора с телекома.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай