9 страхотни смартфон предложения от Виваком 

Промоцията ще бъде активна в седмицата между 26 и 30 ноември

9 страхотни смартфон предложения от Виваком  | StandartNews.com

Не се нуждаем от черни петъци, когато VIVACOM предлага цяла оранжева седмица. В новата промоция на телекома с най-бързата мобилна мрежа в България за третото тримесечие на 2018 г. според анализ на информацията от Speedtest Intelligence® на Ookla®  , могат да бъдат открити 9 страхотни предложения на смартфони от брандовете на HTC, MOTOROLA, NOKIA, PHILIPS и SAMSUNG. Цените на избраните устройства вече са в сила и ще важат до 30.11. Те могат да бъдат закупени от магазинната мрежа на Виваком или онлайн както в брой, така и на изплащане с мобилните планове Smart L, L+, XL, XL+, U. 

Motorola Z2 Play е смартфон, който се трансформира в компактна конзола за видеоигри с Moto Gamepad. Той разполага с 5.5“ FHD Super AMOLED дисплей, изцяло метален корпус, батерия, която издържа цял ден и камера с двойна LED светкавица. Основната камера е 12MP с лазерен и двоен автофокус, които гарантират бързо фокусиране и впечатляващи резултати. Селфи камерата е 5 MP широкоъгълна с LED светкавица за селфита при всякаква светлина. Благодарение на двата контролера, D-пад и 4 екшън бутона се осигурява истинско гейминг изживяване. Вградената 1035 mAh батерия позволява игра до 9ч., без да се изтощава батерията на смартфона. Той се предлага за 369.98 лв. в брой с мобилен план Smart L+ и може да бъде закупен както от магазинната мрежа на ВИВАКОМ, така и онлайн на www.vivacom.bg . 
                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Motorola Z3 Play е с 6 инчов дисплей, който се простира от край до край, което позволява да се вижда повече съдържание с по-малко превъртане. Основната 12 MP камера +5 MP, както и подобреният софтуер за снимки, позволяват да бъдат променяни слоевете и да се сменят цветовете на изображенията за по-голям творчески контрол. Двойната светодиодна светкавица и 8 MP предна камера пък позволяват заснемането на перфектни селфита. В допълнение към всичко това, устройството е в комплект с Moto power pack - ултратънка преносима батерия, която се прикрепя към гърба на телефона почти незабележимо. Тя е с капацитет от 2220 mAh, осигуряваща допълнителни 16 часа, или обща работа до 40 часа. Motorola Z3 Pplay е на цена от 619.98 лв. в брой с мобилен план Smart L+ и може да бъде закупена от физическите магазини и онлайн от сайта на телекома. 


Nokia 6.1 Здрав и гладък, смартфонът е изработен от цяло парче алуминий с изваян D Corning Gorilla Glass дисплей. С оптиката ZEISS и двутоналната светкавица всяка снимка заслужава да бъде публикувана. Устройството позволява едновременното заснемане през предната и задната камерата с режима Dual-Sight, използвайки основната 16MP и 8MP задна камера. Записването на 4K видео и  висококачествени кадри се случва за секунди, а след това могат да бъдат редактирани без компромиси с качеството. Устройството може да бъде закупено на цена от 189.98 лв. в брой с мобилен план Smart L+ от физическите магазини и онлайн от сайта на телекома.
 
Samsung Galaxy J7 2017  е 5.5“ предложение в средния клас смартфони на Samsung. Моделът е с ярък Full HD Super AMOLED дисплей, корпус от алуминий, който предава премиум усещане, 3GB RAM и камери – 2х13MP. Основната 13MP камера с F1.7 обектив заснема ясни и детайлни снимки дори в тъмни условия. Samsung Galaxy J7 е оборудван със сензор за пръстови отпечатъци за удостоверяване на самоличността на потребителя, с което се гарантира, че само той ще има достъп до личните си данни. Устройството може да бъде закупено от магазинната мрежа на Виваком за 219.98лв. в брой с мобилен план Smart L+. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай