800 участваха в "Актуализирай данните си и спечели"

ЕНЕРГО-ПРО Продажби изтегли първите печеливши участници в играта „Актуализирай данните си и спечели“

800 участваха в "Актуализирай данните си и спечели" | StandartNews.com

На 10 октомври 2019 г. бяха изтеглени първите пет печеливши участници измежду близо 800 клиента, актуализирали свой телефон или имейл адрес в периода от 1 до 30 септември включително. Припомняме, че в началото на септември ЕНЕРГО-ПРО Продажби обяви старта на игра, в която всеки клиент, регистриран в онлайн портала за актуализация на данни за комуникация на адрес https://update.energo-pro.bg/, автоматично става участник за спечелването на ваучер за пазаруване на стойност 100 лева.

Тегленето на наградите се състоя в административната сграда на компанията на бул. Владислав Варненчик във Варна в присъствието на нотариус, а печелившите участници по регламент бяха изтеглени на случаен принцип, чрез електронен жребий.

Всеки спечелил участник ще бъде уведомен лично по телефон или с писмо и съответно ще бъде поканен да получи своята награда в удобен за него Център за обслужване на клиенти.

Играта „Актуализирай данните си и спечели“ ще продължи до края на февруари 2020 г. Томболата ще се разиграва ежемесечно на оповестените дати в Общите условия: https://update.energo-pro.bg/GTUpdateAndWin.pdf.

Списъците с имената на печелившите участници по дати ще бъдат своевременно публикувани в сайта на ЕНЕРГО-ПРО, в секция Кампании: https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай