Рекламите на Банка ДСК пожънаха успех на фестивала ФАРА 2018

Рекламите на Банка ДСК пожънаха успех на фестивала ФАРА 2018 | StandartNews.com

Партньорството с агенция Noble Graphics донесе шест приза

Създадените от Noble Graphics реклами на Банка ДСК бяха отличени в много оспорвана конкуренция - тази година в конкурса се включиха 28 рекламни агенции с 322 заявки, значително повече от предходната година.

За 2018 г. творческата концепция на фестивала заложи на връзката агенция–клиент и споделения резултат от работата им, а организаторите на събитието БАКА бяха избрали "Работим заедно, печелим заедно" за мото на фестивала.

Слоганът се оказа знаменателен за дългогодишното творческо партньорство на Банка ДСК и агенция Noble Graphics като им донесе шест награди в пет различни категории. Най-високо признание получи кампанията „Мечка" на финансовата институция за кредитна карта MaxiGo – злато в категорията ТВ реклама и кинореклама/Услуги, а в същата категория кампанията „Още хиляди причини да вземеш кредит" (серия от 3) завоюва бронз.

Кампанията за потребителски кредити на Банка ДСК спечели още едно отличие - бронз в категорията Рекламен текст. Среброто в категория Интегрирана кампания/Услуги и бронз за най-креативно използване на съществуващи медийни формати отиде при кампанията за младежки пакети "#youngpower.

Представянето на услугата „Частно банкиране" на Банка ДСК също заслужи признание – кампанията "Съществувате само вие" взе бронз за най-добра прес реклама. Четири различни реклами на Банка ДСК са сред най-добрите в България за последната година, е мнението на 20-членното жури на фестивала, а това дава категорично предимство на банката в конкуренцията с останалите кредитни институции.

„Успехът на рекламите на Банка ДСК не е случаен. Той е плод на 7 годишно партньорство, задълбочено познаване на пазара и хората, и професионална амбиция, достойна за пазарен лидер. Заедно създадохме не просто най-добрите банкови реклами, а едни от най-харесваните български кампании. Както казват колегите в Банка ДСК - доверието е взаимно", заяви Марсел Леви, криейтив директор на рекламна агенция Noble Graphics по повод наградите.

„Щастливи сме от съвместно завоювания успех и благодарим на партньорте ни от агенция Noble Graphics за ползотворното сътрудничество, което налага Банка ДСК не само като водеща банкова институция и лидер по доверие сред потребителите на банкови и финансови услуги в страната, но и като победител за вниманието на потребителите с едни от най-креативните, разпознаваеми и емблематични реклами на българския пазар", заяви изпълнителният директор на Банка ДСК Диана Митева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай