Рефинансирай кредит с ПРОФИ КРЕДИТ и имаш шанс да грабнеш огромен телевизор!

Рефинансирай кредит с ПРОФИ КРЕДИТ и имаш шанс да грабнеш огромен телевизор! | StandartNews.com

Да се чувстваш като на кино у дома докато гледаш филми с приятели или в семейна компания? При това огромният телевизор да ти е подарък? Ако това е твоята мечта, можеш да я реализираш още сега! ПРОФИ КРЕДИТ ти дава възможност да рефинансираш бързи заеми или кредити до заплата, които изплащаш в момента, и да получиш 2 в 1. Първо, получаваш възможност да плащаш удобни за теб равни месечни вноски и второ, имаш шанс да си сред късметлиите с нов 43-инчов телевизор.

В лятната томбола на ПРОФИ КРЕДИТ България участва всеки клиент, който вземе бърз кредит до 31.08.2018 г., за да погаси свое текущо задължение към друга финансова институция. Пълните условия за участие в томболата можеш да видиш тук.

Петима късметлии вече се наслаждават на усещането за домашно кино с 43-инчов FULL HD телевизор в дома си. Остават още четири огромни телевизора и един от тях може да бъде твой!

Не чакай вноските по кредитите ти да се трупат! Рефинансирай задълженията си с ПРОФИ КРЕДИТ.

Можеш да заявиш своя кредит онлайн на proficredit.bg, да се свържеш с представител на компанията на 070017011 или да отидеш в най-удобния за теб офис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай