Легендарните яйца на Фаберже - вече и в България

Легендарните яйца на Фаберже - вече и в България | StandartNews.com

Любителите на романтичния лукс вече могат да се насладят на ювелирното съвършенство на прочутите яйца на Фаберже и у нас. Колекциите на Maison Tatiana Fabergé вече са част от предложенията на веригата магазини Goto и бяха представени на вълнуващо ревю по повод откриването на осмия й магазин в Paradise center. Водещ на събитието беше Ники Кънчев, а сред гостите бяха видени множество популярни имена не само от българския бизнес и светски живот, но и представители на световни компании.

Още две нови колекции очароват с магичния си блясък и изящество в магазините Goto - новите модели от цветен кристал и от сребро и злато на Maison Tatiana Fabergé. Изключително вълнуваща е също така и новата бебешка колекция бижута и аксесоари, която прави впечатление с диамантче в подаръчна кутия за момиченце или момченце, златни артикули от колекцията Jasmine Gold и изключителни сребърни дрънкалки и прибори на Zaramella - подаръци за всякакъв повод, които не само правят силно впечатление, но и се превръщат в семейни спомени.

Единствената верига магазини, която предлага истинско изящество на несравнимо ниски цени - Goto, пуска специална промоция - 20% отстъпка от цената на колекциите на марките Belfiore, Aurora, Grand Soleil, Oggi Donna, Vai Milano, EKAN и Povlino. Брандът Goto не само предлага уникалните модели на повече от 30 световни марки във всички свои магазини, но е и сред най-големите производители на бижута у нас, което позволява и поддържането на неочаквано ниските им цени. Любителите на лукса вече могат да видят ексклузивно донесената колекция диаманти на Hulchi Belluni, която до Нова година също ще бъде предлагана на специални цени.

За първи път в България веригата представя на клиентите си и още една марка - италианските златни бижута със седеф Davide. Голямото разнообразие на току-що пуснатите в продажба в магазините на Goto нови колекции включва популярни марки като Cameo Italiano, Zancan, Annamaria Cammilli, белите и черни диаманти на Zen diamonds, винтидж колекцията GOTO Vintage Collection, диамантите и цветните полускъпоценни камъни на Hulchi Belluni, мъжките часовници, слънчеви очила и мобилни апарати на Tonino Lamborghini, позлатените сребърни съдове уникати ръчна изработка на Zografov & Son, и златните бижута с диаманти на марката EKAN. Друга любопитна новост, предлагана от веригата, е новата колекция мострени брачни халки на най-големия производител на халки в Европа с близо едновековна история - немската марка Giloy.

Освен осмия магазин Goto в Paradise center, в началото на декември в петзвездния Arte Spa&Park Hotel във Велинград врати ще отвори още един кокетен бутик. Иновативната бижутерска компания Goto не само прогресивно се разраства и открива нови търговски обекти, но и въвежда нова услуга - ако вашето закупено от Goto бижу с диамант ви омръзне, можете да го върнете, а 70% от платената сума ще ви бъдат възстановени.
Всички клиенти на веригата, пазарували до края на годината, автоматично участват в томбола и могат да спечелят романтичен уикенд в Arte Spa&Park Hotel.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай