Хотел Маринела София за пореден път с престижно отличие

Наградата е от световната организация World Luxury Hotel

Хотел Маринела София за пореден път с престижно отличие | StandartNews.com

На събитие организирано по случай дванайсет годишнината на едни от най-престижните награди в света на международния луксозен туризъм -организацията World Luxury Hotel връчи за пореден път признание на емблематичния хотел Marinela Sofia.  Тазгодишната награда, която петзвездният хотел завоюва е Luxury Diplomatic Hotel 2018, а през 2016 и  2017 г. бе отличен като “Луксозен бизнес хотел”.  “Най-луксозен бранд в Източна Европа”, “Най-луксозен хотел и конферентен център: и “Най-луксозен бизнес хотел”. 
Церемонията се състоя на екзотичния остров Бали, който е и една от най-предпочитаните дестинации през последните години от туриситите по цял свят. 
Представители на повече от сто държави  се включиха в ежегодния конкурс в сферата на лускозния туризъм,  но въпреки огромната конкуренция хотел Marinela Sofia получи поредното си признание от престижния форум.

Отличието за хотел Marinela Sofia идва непосредствено след настаняването на европейския политически и дипломатически елит по време на ротационното председателство на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 година.  Сред гостите на хотела бяха председателят на Европейския съвет- Доналд Туск, председателят на Европейската комисия - Жан Клод Юнкер, председателят на Европейския парамент- Антнио Таяни, върховният представител на Съюза по въпросите на външните работи и политика на сигурност - Федерика Могреини и много други.  

Екипът на хотел Marinela Sofia е признателен за високата оценка на World Luxury Hotel и отговорно ще продължава да изпълнява мисията да се грижи за гостите си съгласно най-високите критерии в сегмента на световния луксозен туризъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Зорница
Коментирай