Бижутата на „Гото" ви очакват за Свети Валентин

Само за 2 години брандът откри 7 магазина

Бижутата на „Гото" ви очакват за Свети Валентин | StandartNews.com

 

Стана традиция да се срещаме с бижутата на „Гото Джулъри енд даймондс" (Goto Jewellery and Diamonds) след международните бижутерски изложения в Италия и Турция. Като доста нашумял със светкавичната си експанзия мултибранд магазини за бижута и акесоари, „Гото" вече дадоха доста категорична заявка за следване на най-новите трендове и представянето им в различни по вид и клас бижута за всички полове и възрасти.


Сега точно след най-голямото изложение за бижута в Европа – това във Виченца, Италия и преди бижутерския фест в Истанбул другия месец решихме отново да се докоснем до тези скъпоценни емоции. Така чрез погледа на „Гото" ще погледнем и към новите колекции и тенденции за 2017 година в бижутерския бизнес.
Извън сверяването на часовника /"Гото" предлага и уникалните мъжки часовници „Етерна"/ брандът има и някои нови проекти, които досега останаха само загатнати.


2016 година беше доста натоварена за марката с отварянето на няколко нови магазина и в Испания и в България. Първият отвори луксозни врати на пъпа на света - в суперлуксозния курорт Марбея, после се появи магазин на новия им подбранд за по-масови и достъпни бижута от злато и сребро „Гото Голд енд Силвър" в подлеза на НДК. Черешката на бижутата беше следващият им бутик в „Планет клуб" отново в НДК. След тази силна серия през следващите няколко месеца предстои откриването на още два магазина. С тях „Гото" само за две години живот ще сътвори общо 7 магазина, което е забележително доказателство за един наистина мащабен растеж.


Една от новите локации, която ще привлече като магнит любителите на изящността е в „Планет клуб" в Свети Влас на морето. Там откриването ще е на 1 май. Предвидени са да бъдат изложени дизайнерски бижута от злато и сребро, задължително ще бъде представена и частично детската колекция от бижута за кръщенета и други поводи, която е единствената за България до този момент и с която „Гото" много се гордее. Като по традиция последното изложение във Виченца позволи на „Гото" да намери и няколко нови партньори, световноизвестни и с различен от масовия дизайн бижута. Точно такъв нов партньор ще бъде и основната марка, с която ще бъде отворен бутикът на морето. Засега по търговски съображения името на новия бранд се пази в тайна, но от екипа на „Гото" разкриват, че е добре позната в България, макар и да няма представителство тук все още.


Разбира се, приоритет на Гото на всяко изложение остава детската колекция, за която ви информирахме вече няколко пъти. Впечатляващото й портфолио включва златни гривни, биберони с диаманти, златни шишета, сребърни и златни лъжички, но и далеч по-достъпни бижута за бебета, деца и тинейджъри –кръстчета, сърчица, различни фигурки, които радват бебешкото и детското око. Все перфектни подаръци, с които да зарадвате близки и семейни приятели, които имат малки деца. Марката държи на персонализирането на бижутата, но и на тяхната непреходност, което позволява на всеки да намери подходящия подарък, който да не наруши месечния бюджет. Има нова, удивителна италианска колекция от сребърни аксесоари за бебета и деца – лъжички, дрънкалки, кутийки за първо зъбче или косичка, която ще бъде налична до месец във веригата на „Гото". Част от новата колекция за децата вече може да бъде намерена в централния магазин на марката в Ринг Мол под формата на сребърни аксесоари за малките герои във формата на приказна каляска или вълшебна балерина. Бебешката ни колекция първоначално се роди като опит да се запълни търговска ниша, разказват от „Гото джулъри енд даймъндс". Идеята тъкмо прохождаше, имаше визия за детска колекция, която да предлага всичко възможно за бебета и малки деца. Надявахме се да се хареса, но и не сме крояли планове да стане водещата колекция на марката. След две години сме вдъхновени от емоциите, с които клиентите ни зареждат. Те с възхищават на бижутата, радват се, когато са намерили различен подарък от дрехата, която ще се носи няколко пъти в най-добрия случай и ще бъде забравена.
Създадохме детската колекция, а и „Гото" като цяло, твърди екипът на фирмата, с и

деята да подаряваме спомени, да помагаме на нашите клиенти да ги създават, но и да ги съхраняват във времето и през поколенията. Избираме така бижутата си, че да предизвикват емоция още на витрината, да подтикнат клиента да ги купи, за да зарадва свой любим човек, но и да запази тази емоция във времето чрез персонализиране на бижуто или просто акцентиране на изненадата чрез бижуто.
Разбира се мултибрандът се готви активно и за хита на сезона при подаръците – Свети Валентин. В централния магазин в Ринг Мола вече е налична колекцията на италианската марка „Antora", която от няколко години се наложи на световния пазар с удивителни мъжки ръкавели, ръчна изработка. В магазина в НДК и този в „Планет клуб" пък са представени стоманени и сребърни акесесоари за силния пол с уникален дизайн.
За дамите марката е приготвила нови попълнения в разкошната си Винтидж колекция, но и нови, модерни предложения с диаманти в различни форми. За дамите е помислено и с ексклузивната отстъпка до 30% за най-популярните им италиански дизайнерски колекции сребро. Намалението важи до Свети Валентин, включително.
Екипът на „Гото" сега усилено се труди и по следващия голям повод за пазаруване и подаръци - 8 март. За тогава се готви нова авторска колекция диаманти. Чисто новите колекции „Пролет-лято 2017" и на „Гото" и на всичките им и стари и нови партньори пък ще бъдат налични преди Великден.
Екип на „Стандарт"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай