Нова система за клиентско обслужване в Алианц Банк

Нова система за клиентско обслужване в Алианц Банк | StandartNews.com

В края на юли 2018 г. Алианц Банк България приключи стратегическия проект по внедряване на основната ИТ банкова система Oracle Flex Cube 12.3. Целите на обновената банкова платформа са оптимизация на процесите във финансовата институция, намаляване времето за обслужване, предоставяне на индивидуални банкови продукти и услуги според индивидуалните потребности на клиентите, както и допълнителна защита и сигурност при съхраняване и обработване на информация.
Така клиентите ще се възползват от съвременен модел на дигитално обслужване с фокус към бързината, качеството и индивидуалния подход при предоставянето на точните финансови решения. На практика модернизирането на основните системи е важна стъпка за улесняване на процесите, ефективност при вземането на решения, автоматизация на основни процедури и постигане на висока клиентска удовлетвореност.
„За нас е от изключително значение да отговорим на нуждите на клиентите, които са все по-информирани, изискващи персонално отношение, ползващи дигитални услуги в своето всекидневие", казва Христина Марценкова, Изпълнителен директор в Алианц Банк България. "Горди сме с въвеждането на новата система, която ще направи работата на екипа ни по-ефективна, а комуникацията с нашите клиенти – още по-успешна", допълва тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай