Ново 5-звездно бижу в Албена

Амелия отваря врати през юни, до 30% отстъпки за ранни записвания в курорта

Ново 5-звездно бижу в Албена | StandartNews.com
  • Мечтаната лятна ваканция - сега на суперцени
  • Амелия отваря врати през юни, до 30% отстъпки за ранни записвания в курорта

Първите слънчеви лъчи ни напомнят за шум на морски вълни, писък на гларуси и мечти за дълги летни ве-чери край брега. Пролетната умора упорито започва да напомня, че ни е време за почивка. Сивотата на гра-да, пълен с хора, ни кара да искаме да избягаме от него. А какво по-хубаво бягство от добре планирана лятна ваканция в компанията на любимите хора?

Още повече, че това може да е идеалният коледен подарък: семейна ваканция в най-красивия български курорт "Албена", при това на специална цена с до 30% отстъпки! Ако резервирате почивката си през сайта аlbena.bg или се обадите на 0700 12 110, ще можете да се възползвате от невероятни намаления за едно страхотно лято 2020.

За любителите на лукса

Три от хотелите в Албена са с категория 5 звезди и ще ви изненадат със стил и класа.

В началото на юни ще отвори звезди най-новото 5-звездно бижу в комплекса: Амелия Хотел Албена. Пър-вият тематичен хотел, посветен на първата жена пилот, прекосила Атлантика в Света - Амелия Еърхарт, ще ви зарадва с изискана обстановка, която ще ви придаде усещане все едно летите в облаците. Хотелът предлага настаняване на база от нощувка и закуска до уникален премиум Ол инклузив, с което може да задоволи все-ки вкус.

Маритим Хотел Парадайс Блу е първият хотел на Балканите, част от престижната немска верига Маритим. Той е истинско бижу с всички възможности, които предоставя - СПА, конферентен център, ресторанти с подб-рани специалитети, басейн с мини аквапарк за децата, частен ВИП плаж и още много.

Фламинго Гранд Хотел и СПА е първият 5-звезден хотел в Албена, който също има с какво да ви зарадва. Уютна атмосфера, гостоприемен екип от професионалисти, които ще задоволят всичките ви нужди, много басейни, частен плаж и всички условия за незабравима семейна ваканция.

All Inclusive безгрижна ваканция

Ако не ви се губи време в избор на ресторант, в който да хапнете, Албена предлага много възможности за All Inclusive ваканция на достъпни цени. Качествената храна местно производство и освежаващите напитки без ограничение са привлекателна опция за любителите на почивка без допълнителни разходи. Повечето от хотелите в Албена предлагат настаняване на база All Inclusive с разнообразни допълнителни екстри в пакета - басейни, аквапарк (Ралица Супериор, Ралица Акваклуб, Вита парк), безспирни забавления с анимационните екипи и много други. А от тази година хотел Калиакра ще изненада с нова формула - Ultra All Inclusive: внос-ни и български алкохолни напитки, 7-дневна анимационна програма, обслужване на плажа и още много екс-три ще зарадват гостите на 4-звездния семеен хотел през 2020 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай