Безгрижна ваканция в бижуто на Албена

Европейският курорт на спорта и за 2020 дава възможност за над 40 вида игри

Безгрижна ваканция в бижуто на Албена | StandartNews.com
  • Европейският курорт на спорта и за 2020 дава възможност за над 40 вида игри
  • Формулата Ultra All Inclusive в 4-звездния хотел "Калиакра" прави почивката за цялото семейство незабравима

Забързаното ежедневие, постоянното препускане между служебните задължения и тези у дома, тра-фикът и непрекъснатите телефонни разговори и съобщения ни напрягат толкова, че мечтаем за деня, в който ще сложим на "стоп" този аспект от живота си и ще се насладим на една наистина безгрижна ва-канция. Време, в което да не готвим, чистим, дори да не мислим къде да отидем, за да хапнем вкусно или да пием по чаша вино.

Време, което да посветим изцяло на близките хора

с които сме избрали да прекараме ваканцията си. Точно за хората, които искат поне за няколко дни да спрат да се напрягат със злободневни задачи и въпроси, е формулата Ultra All Inclusive, която се завръща в 4-звездното морско бижу на Албена - хотел "Калиакра".

Новият модел ви дава възможност да хапвате вкусно и здравословно на закуска, обяд и вечеря в ос-новния ресторант, да се наслаждавате на апетитни изкушения през целия ден на снек бара, а вечерта на барбекюто в градината да поемете на кулинарно пътешествие в Европа със специалитетите, севрирани в ресторантите, част от програмата Dine Around.

Освен кулинарни изкушения, екипът на хотел "Калиакра" ви е подготвил и богата листа с подбрани напитки - български и вносен алкохол, освежаващи коктейли, смутита, фрешове и кафе специалитети.

Удълженото работно време

на баровете ви позволява да им се наслаждавате от 8 сутринта до полунощ всеки ден. А за да не прекъс-вате почивката си на плажа, усмихнатите служители на хотела ще ви обслужват, докато се излежавате на удобен шезлонг и слушате вълните.

И понеже незабравимата ваканция е свързана с незабравими емоции, точно такива можете да си съз-дадете на басейна в компанията на анимационния екип 7 дни седмично и в един от най-добрите аква-паркове в Европа - "Аквамания" два пъти за всяка седмица от ваканцията ви в перлата на Българското Черноморие - Албена. Непосредствената близост до морето и плажа ви дава възможност да се отпуснете на безплатните чадъри и шезлонги и да забравите всички свои грижи, докато четете книга от плажната библиотека в близост.

Лятото в Албена е активно и забавно с

богатата културна и спортна програма

Европейският курорт на спорта и за 2020 ви дава възможност да изпробвате повече от 40 вида спорто-ве, дори и да не сте професионални играчи. За любителите на хубавата музика и вечерите под открито небе са концертите от културния календар всяка седмица на откритата сцена под звездите.

Ако още се чудите дали хотел "Калиакра" е вашето място за почивка, не се колебайте: пълното бяг-ство от сивото ежедневие и незабравимите положителни спомени, които ще си създадете, са гарантира-ни. Резервирайте ги още сега на albena.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай