Безплатни прегледи за артериални и венозни заболявания в "Софиямед"

Профилактиката е от съществено значение за ранната диагностика, навременното лечение и респективно за добрите резултати при лечение на съдовите заболявания

Безплатни прегледи за артериални и венозни заболявания в "Софиямед" | StandartNews.com

Профилактиката е от съществено значение за ранната диагностика, навременното лечение и респективно за добрите резултати при лечение на съдовите заболявания.

Убедени в здравната и социална значимост на профилактиката, екипът на доц. д-р Димитър Марков, Началник на отделение Съдова хирургия към болницата ще проведе отново безплатна скринингова диагностика за артериални и венозни заболявания на 12,13, 20 и 21 февруари от 14 ч. до 18 ч.

Специалистите със съжаление споделят, че голяма част от пациентите пренебрегват редовната профилактика и търсят помощта на съдовия специалист за първи път много спед проява на ранните симптоми на хронична венозна или артериална недостатъчност.Само ранната диагностика и стадиране на заболяването могат да спомогнат за навременното и адекватно консервативно, миниинвазивно или оперативно лечение и превенция на късните усложнения от нелекуваната хронична венозна недостатъчност.

Прегледите ще се провеждат в Кабинет по съдова хирургия №4, сектор Г в сгадата на бул. „Г.М.Димитров” №16.

Всички пациенти, желаещи да бъдат прегледани, трябва да си запишат час предварително на телефоните на регистратурата +359-895-555-444 и +02 465 00 00.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай