Безплатни прегледи в МБАЛ „Света София“ на 17.09

Денят на отворените врати в болничния комплекс ще протече при предварително записване

Безплатни прегледи в МБАЛ „Света София“ на 17.09 | StandartNews.com

МБАЛ „Света София“ отново ще спази традицията си да отвори врати за безплатни прегледи. Профилактичната кампания се организира всяка година на 17 септември по повод светлия християнски празник на светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов.

И тази година на специалния за МБАЛ „Света София“ празник през целия ден пациентите ще могат да посетят безплатно множество медицински специалисти – по акушерство и гинекология, ортопедия и травматология, гастроентерология, кардиология, урология, неврология, офталмология, УНГ, физиотерапия и рехабилитация, хематология, дерматология, хирургия, ревматология и съдова хирургия. Специалист по образна диагностика ще извършва ехографии на щитовидна жлеза, корем и гърди. Тъй като спортът също играе роля във формулата на доброто ни здраве, желаещите да се докоснат до ползите от водната аеробика ще могат да го направят в басейна на МБАЛ „Света София“.

Денят на отворените врати в болничния комплекс ще протече при предварително записване на час на телефон +359 2 8184 600, или на място на бул. „България“ №104. При вече установени здравословни проблеми, пациентите трябва да носят със себе си медицинската документация на заболяването си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай