За малко да вкарат Гешев в семеен проблем

Имала ли е жената до Гешев връзка с Александър Ваклин и какво му е известно относно сделката за имот, която тя е сключила, беше въпросът на член на ВСС

За малко да вкарат Гешев в семеен проблем | StandartNews.com

Полусериозен въпрос, зададен от член на Висшия съдебен съвет във връзка с фалшива публикация в сайта „Биволъ“ за малко да създаде проблем между кандидата за главен прокурор Иван Гешев и половинката му (жената, с която той живее на семейни начала).

Имала ли е жената до Гешев връзка с Александър Ваклин и какво му е известно относно сделката за имот, която тя е сключила.

"В кръга на шегата ще кажа, че се надявам да има отношения само с мен. Иначе – това е част от компроматната война, която се води – част от тези компромати, пасквили и т.н. Част от тези твърдения бяха проверени от Антикорупционната комисия и ангажираните органи. Отделно – този свидетел публично каза, че не познава жената, с която живея на семейни начала. Тези атаки са част от опитите за дискредитиране на свидетелите по определени досъдебни производства. Твърденията за апартамента на жена ми – мога да кажа, че се намира до Централния софийски затвор, около 70 кв. м. Тази продажба беше обект на проверки – не е намерено нищо, което да е морално укоримо, още по-малко престъпление. Тази тема беше развита, вероятно от "Биволъ", с твърдения, че жена ми е закупила този имот от Александър Ваклин. Тези твърдения обаче бяха публично опровергани, след което статията беше променена – че е купила имот от сграда, финансирана от Ваклин, което също не е истина. Това си е част от ситуацията, в която живеем", отговори Гешев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай