Защо Петър Антонов отказа на Командира място в ДСБ

Актьорът каза кога ще влезе в политиката

Защо Петър Антонов отказа на Командира място в ДСБ | StandartNews.com

Неприлично политическо предложение отказал актьорът Петър Антонов. Звездата с емблематична роля в култовия филм "Писмо до Америка" разкри, че през 2005 г. е бил поканен от Иван Костов да се присъедини към ДСБ. Това се е случило след грандиозния концерт "За силна България", който събра тогава Валди Тотев, Богдана Карадочева, Ъпсурт, Хилда Казасян, Стоян Михалев и Белослава. Антонов обаче отклонил поканата, съобщи Лупа.бг..

"Няма да вляза в политиката, докато не се появи партия, която да постави културата на първо място в програмата си. Сега няма такава", отсече актьорът. Той е на мнение, че българинът генерално е лош и трябва да се дешифрова целият му чип и да се замени с нова формула, за да се промени и политиката и да се появи "някакво чувство за нормалност".

След пребиваването си в Италия няколко години като част от школата на великия Микеле Плачидо, сега актьорът работи у нас. Скърби дълбоко за покойната Татяна Лолова. "Беше сред най-любимите ми. Трябва да се поучим от нея. Да греем, да сме нормални", призова Антонов. И пред Нова тв разкри, че скоро е загубил майка си.

За Италия той споделя, че в момента там са в страшна криза, цените растат главоломно, заплатите на италианците не помръдват, нараснали са и самоубийствата в страната. А здравната криза у нас била слаба в сравнение със случващото се на Ботуша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай