Волен направи купон на "Витошка", раздаде пари

Хора ми казват, че имат нужда от пари, аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове", заяви лидерът на "Атака"

Волен направи купон на "Витошка", раздаде пари | StandartNews.com

Волен Сидеров - лидер на ПП "Атака" и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. "Витоша". По същото време в центъра на София се проведе екопротест, влюбени си казаха "да", а Сидеров раздаде пари на случайни граждани, съобщи България он ер..

Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, заедно със семейството си и съпартийци, са се събрали в заведение. Екипът ни случайно минава покрай ресторанта и е спрян от минувач. 

"Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика: "Отиди проси". Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв", разказа мъжът.

Всичко това - точно три дни преди официалния старт да та предизборната кампания. 

"Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват: Имам нужда от пари", аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров. 

Екипът ни е поканен да се почерпи. Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отказваме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите напитки, каквито са и на масата на компанията. 

В същото време по булевард "Витоша" преминава протест срещу презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението пристигат  музиканти. 

Оказва се,че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете. 

"Падишахът казва "От днес ще отворим ресторантите" и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС", заяви Волен Сидеров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай