Вицепрезидентът: Това е корупционна схема от европейски мащаб

Минути преди да стане ясно, че министърът на правосъдието Цецка Цачева е подала оставка вицепрезидентът Илияна Йотова коментира разрастващия се скандал с апартаментите на властта от Стара Загора

Вицепрезидентът:  Това е корупционна схема от европейски мащаб | StandartNews.com

Минути преди да стане ясно, че министърът на правосъдието Цецка Цачева е подала оставка вицепрезидентът Илияна Йотова коментира разрастващия се скандал с апартаментите на властта от  Стара Загора. Това не е просто български корупционен скандал, става въпрос за корупционна схема от европейски мащаб и за нея трябва да отговаря лично Борисов", каза Йотова. Дали ще има други оставки предстояло да разберем. "Въпросът не е в аргументите, които ще изложи Цачева, а в аргументите, които ще защити мнозинството, политическа партия ГЕРБ и Борисов", казва още Йотова. Според нея след като се опитала да излъже за цената на апартамента си Цачева влязла в обяснителен режим. Тепърва предстояло да разберем дали нотариалният акт е придобит за груб строеж  и преди акт 16.
Защо точно това дружество /б.а. Артекс/ се отчита по този начин към властта и защо ако това, което всички говореха през седмицата е вярно, днес имаме оставка, попита в заключение вицепрезидентът.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай