Вежди: Радвам се, че Ердоган прати послание на ДПС

Ще се ваксинирам, ако жена ми каже, обяви Рашидов

Вежди: Радвам се, че Ердоган прати послание на ДПС | StandartNews.com

"Ердоган даде знак на ДПС. Турските българи са качествено население. Не бива да се правят опити да бъдат разцепени, радвам се, че Ердоган прати послание на ДПС – българските турци са добри, работливи български граждани". Това коментира депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, председател на комисията по култура в НС, в предаването „Беновска пита” по Канал 3. Турският президент Реджеп Таийп Евдоган оправи вчера топло и емоционално приветствие към Х Национална конференция на ДПС, която се проведе изцяло онлайн.

ВИЖ ОЩЕ: Ердоган с емоционален поздрав към ДПС

Рашидов коментира готовността на ГЕРБ за изборите. "Борисов е отговорен човек, ГЕРБ си я направи с двете ръце, със симпатиите към хората, накара хората да го обичат. Напоследък имаше катаклизми. Тежко управление, коронавирусът е изцяло отговорност на правителството, никак не е лесно да управляваш по време на пандемия, това си е война", смята Рашидов.

"Няма никакво значение кога ще са изборите. Корнелия Нинова и БСП са се проваляли много пъти, пак ще се провалят. Цветанов няма шансове. Когато е бил в голямото гърне, няма право на такова поведение, той беше на върха”, каза още депутатът. Той ще се ваксинира, ако съпругата му, която е лекар в „Пирогов” му препоръча това.

"Аз съм свикнал на инжекции, имам добър имунитет, сигурно ще се ваксинирам, ако жена ми, която е лекар, ми каже", каза Вежди Рашидов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай