Вежди: На картата сме благодарение на Борисов

Той коментира посещението на премиера в Турция за откриването на газопровода

Вежди: На картата сме благодарение на Борисов | StandartNews.com

"Днес България е фактор. Може да е много малка държава, но тя е разпозната и е вече на световната карта. Това е благодарение на Бойко Борисов. Той доказа, че е изключително талантлив човек, защото ходи по тънък лед. Ходи върху жарава", каза депутатът от ГЕРБ и председател на парламентарната медийна комисия Вежди Рашидов.

Той коментира посещението на премиера в Турция за откриването на газопровода "Турски поток". При визитата си Борисов проведе разговори с президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Ердоган.

Според Рашидов България е много малка държава и никой не се интересува от доставките на газ в страната, защото потреблението не е толкова голямо.

По думите му премиерът може да бъде провален само от най-близките си. "Защото много порасна за разлика от тези, които са близко до него", каза депутатът.

Той коментира ареста на екоминистъра Нено Димов: "Грешки ще има, на мен ми е трудно един министър да бъде така унижаван, но стана ясно, че имаме силен прокурор, който тръгва с летящ старт, нали това искахме?".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай