Веселин Маринов: Цветанов не ме покани

Никога не сме говорили за политика, казва певецът

Веселин Маринов: Цветанов не ме покани | StandartNews.com

Политически песни никога няма да пея. Цветан Цветанов не ме е поканил днес на учредяването на партията си, защото знае, че никога не сме говорили за политика, защото знае, че приятелството е онова, което свързва двама мъже, когато са заедно да се разтоварят от ежедневните си проблеми. Обикновено си говорим за спорт, за ежедневни неща, за децата.

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ певецът Веселин Маринов.

Той пожела успех на Цветанов.

"Аз пожелавам успех на Цветан, защото той е много почтен човек, много обича политиката и умее да раздава сърцето си за това, в което вярва", заяви Маринов.

По думите му е бил ухажван от различни партийни централи с предложение да се включи в политиката, но винаги е отказвал.

"Защото музиката е това, за което живея, музиката осмисля живота ми", обясни певецът.

Маринов е свикнал с новия начин на живот и има скромната надежда, че нещата ще се оправят.

"Много е трудно, защото идва есента, активният сезон, концертният живот, а залите са затворени - 30% са си 30%". Успяхме да направим през лятото 7-8 концерта в летните театри с 50% публика, направи бърза равносметка певецът и добави, че "всичко това е един голям компромис".

Направих автобиографична книга, за която мисля, че вече ѝ е време", каза Маринов. Той изрази надежда концертът му в "Платформа А6", макар и не така пищен, да се хареса на публиката. На 6,7 и 8 октомври изпълнителят ще представи последния си - 29-и поред, албум – "Легенда за любовта"."Всичко, което правя, е свързано с любовта", призна Маринов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай