Валери Симеонов обединява националистите

Партията му НФСБ призовава за свикването на общ национален патриотичен форум

Валери Симеонов обединява националистите | StandartNews.com

Валери Симеонов тръгна да обединява националистите за предстоящите предсрочни избори. Партията му НФСБ призовава за свикването на общ национален патриотичен форум.

Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент, обяви в специална позиция НФСБ, съобщиха от партията. Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април, допълниха от партията.

Ето какво още гласи позицията на НФСБ:

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПАТРИОТИТЕ ТРЯБВА ДА ЯВИМ ОБЕДИНЕНИ!

  • Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!
  • Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!
  • Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!
  • Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили!
  • Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай