Цвета Караянчева се закача с новия шеф на парламента

Уважаеми колега, фактите са само на няколко клика разстояние

Цвета Караянчева се закача с новия шеф на парламента | StandartNews.com

За над дузина официални и неформални срещи с председателя на македонския парламент съобщи вчера в профила си във Фейсбук бившата шефка на Народното събрание при управлението на ГЕРБ Цвета Караянчева. По този начин тя отговори, включително и със снимки, на казаното вчерашно интервю от шефа на 47-о НС Никола Минчев.

Той заяви, че председателите на парламента Цачева и Караянчева пропуснали възможността да се срещнат с колегите си от Република Северна Македония.

"Чух, че според председателя на 47-о Народно събрание не съм се била срещала с колегата ми от Република Северна Македония. Колко интересно, но невярно! Уважаеми колега, фактите са само на няколко клика разстояние в официалната страница на ръководената от Вас институция. Приемете, че историята не започва от Вас, за да не изпадате в смешни ситуации", написа Караянчева в социалните мрежи.

"P. S. Провела съм над дузина официални и неформални срещи и разговори с колегата Талат Джафери, както в София и Скопие, така и в рамките на редица международни форуми", добави тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай