Спецов: Няма да позволим корупция да петни труда ни

Очаквам от всеки ръководител в агенцията да организира незабавно лична среща с екипа си, за да обсъдят етичните стандарти, каза шефът на НАП

Спецов: Няма да позволим корупция да петни труда ни | StandartNews.com

Случаят със задържания при съвместна операция на ГДБОП, МВР и НАП служител на „Фискален контрол“ е тежък удар върху авторитета на НАП, който градим със съвместните усилия на близо осем хиляди добросъвестни професионалисти. Това заяви шефът на НАП Румен Спецов в коментар на ареста на данъчен с подкуп от 600 лв.

"Ще окажем пълно съдействие на правоохранителните органи за изясняване на случая и справедливо наказание на виновните. Категорично заявявам, че аз и ръководният екип ще сме безкомпромисни спрямо всеки случай на корупция и опит да се руши общественото доверие в Агенцията.

Данъчен си поиска рушвет, ГДБОП го задържаха

Недопустимо е служители на Агенцията да петнят труда на всички нас, които всеки ден доказваме лоялността и ангажираността си към организацията. Очаквам от всеки ръководител в агенцията да организира незабавно лична среща с екипа си, на която да бъдат обсъдени корупционните рискове и етичните стандарти, които очаквам занапред да се спазват безкомпромисно", добавя Спецов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай