Смях. Протестиращите не познали Нинова

Предсрочни избори веднага поиска Свиленски

Смях. Протестиращите не познали Нинова | StandartNews.com

Соцдепутатът Георги Свиленски разсмя аудиторията с обясненията си защо протестиращите освиркали шефката му Корнелия Нинова в петък вечерта. Протестиращите не са познали Нинова, каза Свиленски в ефира на бТВ. Те не са знаели кои точно политици са били вътре и затова са освиркали председателя на БСП, каза соцдепутатът.

ВИЖ ОЩЕ: Протестът скочи на Нинова, тя пак се прилепя

„Те ясно за заявили срещу кого протестират, разбира се, няма как да подкрепя подобни действия към две жени. В събота видях как хората посрещат Корнелия Нинова на улицата – коренна разлика“, допълни социалистът. И призна, че все пак митингът в събота бе организиран от БСП, на жълтите павета бяха само социалисти, които естествено подкрепят Нинова.

ВИЖ ОЩЕ: Изведоха с полиция Нинова и Дариткова от БНТ

В петък вечерта Нинова и председателката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова бяха принудени да останат в БНТ след участието си в „Панорама”, защото протестът пред сградата не ги пускаше да излязат. Опитвайки се да си тръгне, въпреки указанията на полицията, Нинова бе освиркана. Хората крещяха „Оставка” в лицето й. Накрая соцлидерката им се обиди, каза, че няма да говори с тях, защото са агресивни и придружавана от полицай си хвана такси за вкъщи. В неделя соцводачката се извини на полицията, затова че им създава неудобства.

ВИЖ ОЩЕ: Дариткова отговори на протестиращите

Независимо, че БСП е най-малко готова за предсрочни избори, Свиленски обяви, че те могат да се проведат веднага. Ако Борисов подаде оставка тази седмица – избори могат да бъдат направени края на септември или началото на октомври. Така ще има правителство, нов бюджет и стабилност, каза социалистът.

ВИЖ ОЩЕ: Нинова се извини на полицаите

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай