Слави се нахвърли на депутатите, няма медикоптери

Вчера Народното събрание е отхвърлило идеята да отдели 25 милиона за да купи два такива

Слави се нахвърли на депутатите, няма медикоптери | StandartNews.com

Продължаваме да сме единствената страна в Европейския съюз, която няма нито един медицински хеликоптер. Нито един. Това написа в своя публикация в социалната мрежа Фейсбук шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов, предаде Novini.bg.

Той припомни, че вчера Народното събрание е отхвърлило идеята да отдели 25 милиона за да купи два такива, но пък е отделило 23 милиона лева за партийни субсидии.

Ето какво още добавя Трифонов:

„Пак ще напомня - Румъния има 14 такива специализирани хеликоптери. Дори Северна Македония има два. Северна Македония, бе! Тези хрантутници в Народното събрание за пореден път доказват, че не им пука за нас. За нашия живот. Те се интересуват само от себе си. От собствения си комфорт. От това да живеят като богоизбрани. Вчера депутатите за пореден път погазиха клетвата, която са положили. За пореден път показаха, че във всичките си действия се ръководят от интересите на партията, а не от интересите на народа. Те не се народни представители, те са представители на собствения си егоцентричен живот. Те са излишни и ние нямаме нужда от тях. Имаме нужда от хора, които наистина да се ръководят от интересите на народа. Това трябва да поискаме като общност. И то веднага. Ако искаме да живеем нормално. Ако искаме да спасим животи“, пише още Трифонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай