Слави разпитва offline президента

Румен Радев не прие поканата за участие в „Шоуто на Слави”

Слави разпитва offline президента | StandartNews.com

Всички въпроси, зададени от хората у нас към президента Румен Радев, изчете Слави Трифонов в ефира на шоуто си тази вечер. Нито един от тях обаче не получи отговор.

Държавният глава очаквано не се яви в предаването. От негово име шефът на дирекция „Връзки с обществеността” на „Дондуков” 2 Кирил Атанасов е изпратил писмо до водещия, че благодари за проявения интерес, но държавният глава няма да участва в предаването. Аргументи в писмото няма.

Миналата седмица Трифонов покани за участие председателя на парламента Цвета Караянчева, президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и омбудсмана Мая Манолова. Въпросите се събират цяла седмица от публиката на предаването. Всички приеха. Първа бе Цвета Караянчева, която помоли участието й да бъде отложено, защото в момента е на държавно посещение в Япония. Тя ще отговаря на въпроси следващия понеделник.

Утре вечер в „Шоуто на Слави” ще е Борисов, в четвъртък – Цацаров, в петък  - Манолова.

Кой ви убеди да се кандидатирате за президент – Корнелия Нинова или ген. Решетников, бе един от въпросите към Радев. Стоян Панайотов попита: „Смятате ли че е редно един президент да лобира за конкретна фирма за купуване на самолети”. Ана Георгиева пък се поинтересува дали е вярно, че първата дама Десислава Радева има кабинет на "Дондуков" 2 и поиска да знае, ако това е така - в качеството си на каква го притежава. А друга дама попита: "Искате ли президентска република".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай