Слави не отиде при Радев

Оказа се, че тема на разговора с хората на Дългия е не датата на изборите, а снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов

Слави не отиде при Радев | StandartNews.com

Слави Трифонов не отиде на консултациите при президента Румен Радев за определяне датата на изборите. Вместо Дългия на „Дондуков” 2 отидоха Тошко Йорданов и Филип Станев.

"Вие сте президентът и вие решавате датата. Ние ще се съобразим с всяко ваше решение", обявиха хората на Трифонов, предаде ПИК. След което се оказа, че тема на разговора е не датата на изборите, а снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, за които разследването обяви, че са манипулирани.  За разлика от досегашните консултации на Радев със здравните власти обаче срещата с представителите на „Има такъв народ” продължи при закрити врата.

Днес Радев стана политически инженер. След като социолозите регистрираха промяна в политическия му образ и съобщиха, че президентът вече е любимец на градската десница и всички протестъри, Радев свали картите и се разкри. Привика на консултации първо Слави Трифонов. После на „Дондуков” 2 отива щурмовака Христо Иванов, а накрая и Мая Манолова заедно с Отровното трио.

Новата завера е прикрита под благовидния предлог консултации с извънпарламентарните партии. Те продължават и утре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай