Учениците от 7 и 12 клас в училище само за матурите

Ще се допуснат за еднократни изпити - матурите за 7 и 12 клас в два различни дни

Учениците от 7 и 12 клас в училище само за матурите | StandartNews.com

Възстановяването на учебния процес ще означава разпалване на нови огнища и наистина на убийства. Учениците ще се заразят, ще заразят и бабите и дядовците си. Това е убийство. Категорично сме против това. Няма да се променя мярката, а ще се допуснат за еднократни изпити - матурите за 7 и 12 клас в два различни дни. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред Нова телевизия.

"Не сме откраднали идеята на ВМРО. Ваучер или купон на стойност 250 лева ще се дават на служител или работник, който е осигурен, за да го използва за почивка в България. Идеята за седемте нощувки е, за да има реално използване. 30 лева на нощувка е една средна цена на хотел. Всеки обаче може да си доплати, ако иска да отседне в по-скъп хотел", каза още той.

По думите му предложенията им са предоставени вчера. "Отношенията ни с г-жа Ангелкова са на заден план, сега трябва да спазим туристическия бранш. Имаме и по-сериозни мерки, а не само ваучерите. Ще направим една работна група и ще ги обобщим, за да се получи един работещ текст", заяви Симеонов.

Според него мярката 60:40 не работи за туристическия бизнес, защото там няма обороти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай