Симеонов: Хазартът е под чадъра на БСП

Империята отвръща на удара, нарече той атаката срещу себе си

Симеонов: Хазартът е под чадъра на БСП | StandartNews.com

 

Валери Симеонов нарече атаките срещу себе си "Империята отвръща на удара" и обяви, че те са провокирани от битката срещу хазарта, в която участва. В първите редици на въпросната "империя" на страната на Божков лидерът на НФСБ нареди БСП, bTV и Русия.

"Това е част от мащабната битка срещу престъпното организиране на хазартните игри в България. Не става дума за лична позиция на Антон Кутев, не става въпрос за позиция на БСП, а определен епизод от битката срещу хазарта на Васил Божков. Хазартът винаги е бил под чадъра на БСП. Кадри на БСП, народни представители, винаги са били на хранилка на г-н Божков. Който присъстваше на бюджетна комисия, сигурно е забелязал агресивната реакция на представителите на БСП и в частност на Румен Гечев". Така отговори лидерът на НФСБ Валери Симеонов на Антон Кутев, който по-рано в пленарната зала прочете декларация срещу негови изказвания.  

Червеният депутат обвини Симеонов, че погазва свободата на словото и опитва да контролира медийното съдържание, тъй като е обвинил в корупция журналисти.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай