Сидеров: Да преодолеем порока си да си пречим

Лидерът на Атака посочи, че лидерите на най-големите държави в Европа са се провалили в своята политика спрямо това...

Сидеров: Да преодолеем порока си да си пречим | StandartNews.com

Ако през 2019 г. успеем да преодолеем порока да си пречим един на друг, съм сигурен, че България ще направи чудеса, каза председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров от трибуната на Народното събрание в декларация от името на групата.

„Годината, в която навлизаме ще бъде историческа за Европа – година на разместване на пластовете в Европа. Европа трябва да реши каква ще бъде - дали да бъде територия за незаконни емигранти, които да я прегазват“, каза Сидеров.

Той посочи, че лидерите на най-големите държави в Европа са се провалили в своята политика спрямо това. „През 2019 г. в Европа ще стане сблъсък глобализъм – антиглобализъм, соросоизъм срещу здрави традиционни ценности, върху които са изградени нашите народи от хилядолетия. Тази битка ще изведе на преден план политически сили, които не са членове на сегашните алианси. Защото ако членуваш в алианс, който е приел петия и шестия пол, то тогава ти си слаб“, заяви още Сидеров.

Председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ посочи, че всички живеем в ограничен суверенитет, но не и ликвидиран. „И въпросът е какво ще прави България като един народ през месеците, които идват. И ако той се съгласи да бъде заличен, никой няма да му е виновен. Ние сме политическо съсловие и носим отговорността да посочим накъде ще върви България. Имаме два вида избори и и двата са страшно важни – дали отново България ще прати в ЕП 17 души, от които само един-двама да застават на важни позиции, а другите да са съгласни с всичко, което ни се налага – дали да имаме шест пола, дали да ни се налага джендър философия и т.н., зависи от нас“, заяви той.

Сидеров коментира, че сблъсъкът на ценности през 2019 г. ще бъде важен за нашия континент. „ЕС трябва да гледа своя интерес, да гледа своята икономика и да прави най-доброто за своите граждани, а не за тези, които живеят на други места. Това трябва да бъде българският глас през 2019 г. Ако през тази година успеем да преодолеем порока да си пречим един на друг, съм сигурен, че България ще направи чудеса“, заяви той. „През 2019 г. ще се явим на изпит за това, ставаме ли за политици или не. И в него няма да има поправка. Затова трябва да се вземем в ръце“, каза още Сидеров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай