Ритъм 7/8 друса партиите

Чакат дали Слави ще развее кърпата, бъркат тактовете и се ритат

Ритъм 7/8 друса партиите | StandartNews.com

Неравноделен ритъм 7/8 раздруса партиите след резултатите от парламентарните избори. Първи на темпото на политическата ръченица не издържаха ГЕРБ и БСП. Борисов се отказа от депутатското си място и обяви конференция за смята на зам.-председателите и изпълнителната комисия. В името на упоритото заситняване Корнелия Нинова отстрани от танца изпълнително си бюро, натоварвайки го с отговорността за изпадането на Столетницата до трета сила. В резултат социалисти от цялата страна й готвят ответно тежко мъжко хоро.

Демократична България взеха да настъпват Има такъв народ. Христо Иванов поиска нови избори, Стефан Тафров - кабинет на градската десница, в името на който дори обиди интелигентността на избирателите на Слави. Станахте за смях, отвърна му Тошко Йорданов. Николай Хаджигенов и Мая Манолова толкова объркаха тактовете, че взеха да се ритат още преди да излязат на мегдана в парламента. Големите репетиции са в очакване на Слави - дали ще развее кърпата или ще разтути задявката.

Какво се случва след изборите, могат ли партиите да се разберат за кабинет - горещи анализи и топ прогнози четете в новия брой на СТАНДАРТ, който в петък е на пазара!

Може да бъде изображение с 1 човек

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай