Рашидов е уплашен от агресивността на Манолова

Мая Манолова направи нещо много сбъркано – един миш-маш от безхарактерни хора

Рашидов е уплашен от агресивността на Манолова | StandartNews.com

„Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Мая Манолова до днес не е направила нищо - това е само говорене. Хора, които не са посадили едно дръвче, не са преместили една тухла - не бих искал да коментирам. Мая Манолова направи нещо много сбъркано – един миш-маш от безхарактерни хора, на които не им е ясно кои са, така е създаден башибозукът”, коментира пред бТВ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

По думите му изборите отдавна са свършили и е време да се спре с равносметките, а спечелилите да започнат веднага със своята работа.

„ГЕРБ спечели най-много общини, не виждам какво трябва да се коментира. Нормално е да не е на 100%, това са избори – има загуби, но те са минимални. Явно Манолова още не е разбрала, че изборите свършиха, някой трябва да Работи. Днес Фандъкова полага клетва”, посочи Рашидов.

Рашидов коментира още представянето на обединените десни партии на изборите и че нито един от техните кандидати за кметове не е споменал за развитието на културата. Той обаче не пожела да говори за отношенията между Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

Според политика обвиненията, че Фандъкова е спечелила, благодарение на ромските гласове – дели обществото на етноси, а това е недопустимо.

Бившият културен министър каза, че според него Виктор Орбан и Бойко Борисов са най-адекватните европейски политици.

„За мен Бойко Борисов е феномен. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможност, понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата”, допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай