Проф. Константинов: Катафалката джобове няма

Гласувайте за този, който обещае да почисти България

Проф. Константинов: Катафалката джобове няма | StandartNews.com

 

На катафалката джобове няма, богатството не прави хората по-щастливи, а по тревожни. Това заяви професор Михаил Константинов по Канал 3 като коментира факта, че 1 процент от населението държи над 90% от световното богатство.

Той заяви, че не е важно с какво гласуваме – машини или ръчно, а за какво.

По повод машините за пореден път каза, че в Европа ги отхвърлят.

Вие, като красива жена, ако научите че козметичен продукт го използват под 1 процент, ще го закупите ли – обърна се Константинов към Беновска.

Според него трябва да се гласува за този, които обещае да почисти България. Трябва да се спре веднага сечта на широколистните гори, които събират водата. Да се спре източването на язовири и изхвърлянето на токсични отпадъци в реките, каза професорът. Той за първи път похвали БСП, защото са го сложили като приоритет.

Според него престъпление е това, което прави протестът - като замеря властта с храна. Светът отива към глад. Най-голямото престъпление е поругаването на храната, припомни той. Добави, че причината за идващия глад не е ковида, а неурожая и факта, че човечеството до каквото и да се докосва, го съсипва.

Престъпление е и да се говори, че ще са фалшифицирани изборите, заяви той като припомни, че те са именно затова – за легална трансформация на властта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай