Пламен Николов каза от кои партии търсят подкрепа

Продължават преговорите за кабинет

Пламен Николов каза от кои партии търсят подкрепа | StandartNews.com

Партиите на протеста са нашият предпочитан партньор, но търсим подкрепа навсякъде, заяви кандидатът за премиер на „Има такъв народ“ Пламен Николов, предаде БГНЕС.

„По-добре да се обмисли, отколкото да се отреже веднага“, заяви той за все още бавещия се отговор от страна на „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за това дали ще одобрят предложения вече ревизиран поименен състав на Министерски съвет.

Днес трябва да стане ясна и позицията на БСП – третата формация, с която от партията на Слави Трифонов водиха експертни разговори за подкрепа по конкретни политики.

„Ситуацията е много сложна, естествено е да обсъждаме“, бе краткият коментар на съпредседателят на ДБ Христо Иванов в кулоарите на парламента, от който стана ясно, че окончателното решение за подкрепа все още не е взето.

„Ситуацията е много сложна, нямаме новини“, заяви на свой ред и Мая Манолова.

Кандидатът за премиер Николов заяви още, че "Има такъв народ'' ще върне на президента изпълнен мандат за съставяне на правителство, заяви кандидатът за премиер Пламен Николов. Според него възможно да това да стане преди крайния срок, който изтича в петък: „Ще го върнем в нужния срок, предполагам, че ще е по-рано“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай