Паргов: Манолова е с най-много номинации

БСП с консолидиращата фигура има шанс да спечели изборите в София

Паргов: Манолова е с  най-много номинации | StandartNews.com

Мая Манолова е получила подкрепа още по време на етапа на номинациите, така че засега тя има най-големи шансове за подкрепа. Това заяви в Сутрешния блок на БНТ председателят на градския съвет на БСП - София Калоян Паргов.  Решението на социалистите ще бъде обявено на 11 септември. Манолова има най-много номинации.

Относно подкрепата от различни формации в политическото пространство за кандидатурата на Мая Манолова за столичен кмет, Паргов заяви, че това не се случва за първи път. Той даде пример с 1995 г., когато банкерът Венцислав Йосифов е достигнал до балотаж и през 2005 г, както и с подкрепата за Стоян Александрвов.

„Има всички шансове да се повтори един подобен развой с ясната мисъл, че БСП сама не може да спечели избори в София, но с консолидираща фигура, една такава промяна е възможна“, подчерта Паргов.

Очевидно е, че гражданите искат нещо различно, искат една промяна, която да даде друга перспектива, категоричен е лидерът на столичните социалисти. С нови лица и експертиза в листата за Столична община, ние ще опитаме да дадем тази перспектива, допълни социалистът.
Надявам се в предстоящата кампания да чуем дебат за бъдещето на София, заяви в заключение Калоян Паргов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай