Няма финално решение на Патриотите за евроизборите

Валери Симеонов уточни, че дневният ред на коалиционният съвет е включвал явяването на евроизборите и организационни въпроси на групата...

Няма финално решение на Патриотите за евроизборите | StandartNews.com

Нямаме финално решение дали ще се явяваме заедно на евроизборите в коалицията „Обединени патриоти“, преговаряме. Това съобщи лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов пред журналисти във връзка с проведения вчера коалиционен съвет на коалицията.

Симеонов уточни, че дневният ред на коалиционният съвет е включвал явяването на евроизборите и организационни въпроси на групата. „Нямаме финално решение. Нямаме новина“, допълни Симеонов.

Попитан НФСБ с какви предложения влиза в преговорите за евроизборите, Симеонов заяви: „Национално отговорни. С благородни подбуди влиза НФСБ“. На въпрос дали в посока единно явяване или поотделно, лидерът на НФСБ допълни: „В посока изясняване как ще се явяваме“.

По думите му случаят със самолетите не е първият, при който от малката коалиция имат различни позиции. „Работим вече 3, 5, близо 4 години с ВМРО. Знаете, че по различни позиции не сме били на едно мнение, но това не означава, че е края на коалицията или някаква медийна драма, която очаквате всички“, допълни още Симеонов.

На въпрос дали са били уведомени от "Атака", Симеонов коментира, че са били уведомени и писмено и устно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай