Нови разкрития за държавата. Къде са милиарди?

Министрите започват да вадят поразии на бившите

Нови разкрития за държавата. Къде са милиарди? | StandartNews.com

Нови разкрития за състоянието на държавата ще обяви правителството идната седмица. Това съобщи в интервю за БНТ говорителят на служебния екип Антон Кутев.

ВИЖ ОЩЕ: Кутев: Държавата се управлява от натовски генерали

По думите на Кутев вредите, нанесени от управлението на Борисов, „са по-големи от бедите, нанесени от приватизацията”. Става дума за въвеждане на ред, ако успеем да го направим, защото съпротивата е голяма, а времето е малко", каза говорителят на кабинета.

От следващата седмица чрез пресконференции на отделните министри ще излязат различни неща, става дума за милиарди – както ББР. Милиарди, които са раздадени може би не навсякъде незаконно, но във всеки случай против идеите, с които са предвиждани, обяви Кутев.

Имаме да отворим огромни случаи. Не съм убеден, че ще успеем да разровим всичко, което стои отдолу. Но ще разровим много. Няма как да стане с хора, които излизат в отпуска, когато трябва да се работи. Трябва да дойдат хора, които искат да работят, посочи той.

 „Един от основните проблеми на хората от бившето управление, че има рязко несъответствие между това, което казват и истината”, обяви Кутев. И подчерта, че най-важната задача пред служебното правителство е да докаже, че има политическа воля да докаже, че страната ни може да върви по нов път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай