Нинова свърза атаките срещу нея в БСП с 43-те милиона лева, дадени на Гергов за Дупката във Варна

Нинова свърза атаките срещу нея в БСП с 43-те милиона лева, дадени на Гергов за Дупката във Варна | StandartNews.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова намекна, че премиерът Борисов и ГЕРБ финансират вътрешнопартийната опозиция срещу нея.

В публикация на страницата си във „Фейсбук" тя свърза подписката срещу назначаването на изпълняващия длъжността главен редактор на в. "Дума" Йордан Мичев, подписана от 50 депутати и партийни членове и 12 бивши и настоящи журналисти от вестника и отпуснатите на вчерашното заседание на правителството 43,2 милиона лева за т. нар. "Дупка" на Георги Гергов във Варна.

Подписката срещу Йордан Мичев е публикувана на цяла страница и в днешния брой на вестник "Дума".

Ето цялата публикация на Нинова във Фейсбук:

Равносметката за днес (вера, б.р.): ГЕРБ отхвърлиха предложението ни да гласуваме закона за личната помощ. Внесохме го отдавна в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари.

Но правителството на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и днес даде 43 млн. лева от парите на всички българи на един - Георги Гергов за "дупката" във Варна (казват, че оценката била 10 млн).

И съвсем "случайно" се появи подписка, начело с Гергов, срещу Изпълнителното бюро на БСП заради смяната на изпълняващия длъжността главен редактор на в. "Дума". Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, кандидати за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай