Нинова гневна, забъркали я във фалшиви новини

Това се тиражира от хора, които пет години бяха на хранилка при Борисов с една задача: да разбиват БСП отвътре и да ми правят преврати, написа лидерът на БСП в оставка

Нинова гневна, забъркали я във фалшиви новини | StandartNews.com

Председателят на БСП в оставка Корнелия Нинова се оплака, че е жертва на фалшиви новини. Тя реагира срещу колаж  във Фейсбук, според което тя подкрепяла кандидат-призидентската двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева.

Нинова написа: "Това е фалшив колаж. Това е лъжа. Задкулисието става все по-изобретателно. Парадоксалното е, че това се тиражира от хора, които пет години бяха на хранилка при Борисов с една задача: да разбиват БСП отвътре и да ми правят преврати ".

Нинова добавя: "Когато аз се биех с него, те припълзяваха в кабинета му да им подхвърли някоя трохичка. В момента пак са на хранилка на властта и пак със същата задача. Знам, че съм пречка за намеренията ви. Знам, че БСП ви трябва послушна и удобна. Но още повече знам къде е силата на партията: в честността и чистотата на нейните членове.Накрая те решават", припомня за политическите битки с Бойко Борисов Корнелия Нинова.

Според нея има преориентиране към новите силни на деня - "Продължаваме промяната", партия с която БСП води преговори за съставяне на правителство.

Постът на Корнелия Нинова имаше "живот" от две минути в социалната мрежа, след което беше изтрит. Сега отново е споделен с потребителите на Фейсбук, пише Блиц. 

Това е фалшив колаж. Това е лъжа. Задкулисието става все по-изобретателно. Парадоксалното е, че това се тиражира от хора, които пет години бяха на хранилка при Борисов с една задача: да разбиват БСП отвътре и да ми правят преврати.

Когато аз се биех с него, те припълзяваха в кабинета му да им подхвърли някоя трохичка. В момента пак са на хранилка на властта и пак със същата задача.

Знам, че съм пречка за намеренията ви. Знам, че БСП ви трябва послушна и удобна. Но още повече знам къде е силата на партията: в честността и чистотата на нейните членове. Накрая те решават.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай